Roald Dahl en andere projecten

Vanwege die allervreselijkste husseltaal was de GVR altijd al mijn lievelingsboek van Roald Dahl. Het was daarom extra leuk om dit jaar voor Young Crowds het werkboekje, de lesbrief en de digitale les over dit boek te maken voor de Roald Dahl-week 2016. Samen met Alette Reneman en Claudia Lagermann deed ik de redactie van deze uitgaven. De werkboekjes zijn inmiddels uitverkocht, maar via deze link is nog wel de bijbehorende lesbrief te downloaden met extra lestips.

schermafbeelding-2016-10-02-om-19-16-03

 

Flow magazine
Voor het mooiste tijdschrift van Nederland – Flow Magazine - stel ik voor elke editie de rubriek Spoil Yourself samen en sinds kort verzorg ik voor de internationale editie (in English) een hele leuke interviewrubriek: ‘What are you up to?’, waarbij we drie creatieven vragen waar ze momenteel mee bezig zijn. Superleuk om Skype-interviews af te nemen met inspirerende mensen in Zuid-Afrika, Engeland, Amerika of waar dan ook.

Daarnaast ben ik ook nog druk met de coördinatie van de beide websites van Flow (Nederlandse versie en de Engelse) en met het team van Young Crowds zijn we net gestart met de productie van de nieuwe editie van de Anne Frank Krant (2017).

Andere projecten waar ik me deze herfst mee bezig ga houden:
* Redactie & coördinatie van het educatieve materiaal voor een grote Nederlandse avonturenfilm (Storm) in opdracht van Young Crowds, een werkboekje en digitale les.
* Een artikel voor een nieuwe special van Flow Magazine, over meer offline zijn en wat dat je brengt (verschijnt pas in het voorjaar van 2017)
* Een heel leuk persoonlijk project over kleine enge dieren die recht onder je neus wonen (hierover later meer!)
* Het serieuzer uitwerken van een samenwerkingsverband met drie lieftallige collega’s. Met zijn vieren werkten we al eerder samen aan de nieuwe websites voor dierenpark Hoenderdaell en Stichting Leeuw.