Instagram en Minecraft

Voor Stichting Mijn Kind Online heb ik een aantal portretten gemaakt van kinderen die Minecraft spelen. Een soort digitaal lego waarbij spelers eindeloos virtuele werelden kunnen bouwen. Vooral de Minecraftkunsten van de broertjes Tristan en Joran deden mijn mond open vallen. Ze lieten me zien hoe ze bijvoorbeeld automatische deuren met ondergrondse gangenstelsels bouwden. Deze jongens van 10 en 7 hebben een bizar goed ruimtelijk inzicht en Minecraft daagt ze uit. De pdf van het dossier vind je hier.Ook schreef ik voor de website van Mijn Kind Online  artikelen over Instagram met tips voor ouders en leerkrachten om creatieve fotoprojecten te starten.

Daarnaast werk ik momenteel regelmatig voor Sanoma bij de tijdschriften Seasons en Tuinieren waar ik de eindredactie ondersteun. En ik start deze week met een aantal leuke nieuwe projecten voor Young Crowds, waarover later meer.