Vliegende start 2015

*De website van Flowmagazine (& .com) wordt dagelijks voorzien van blogjes, filmpjes en ander leuks. Ik coördineer en bedenk de inhoud, schrijf de teksten en verzorg het beeldmateriaal.

*Samen met mijn lieftallige collega Claudia Lagermann schreef ik een artikel over de veranderingen en voorbereidingen rond de Citotoets voor leerlingen in groep 8. Je leest het in het februarinummer van het tijdschrift J/M.

*Voor Mijn Kind Online schrijf ik op regelmatige basis informatieve artikelen voor ouders en leerkrachten, bijvoorbeeld over cijfers gooien op Instagram.

*Daarnaast zette ik samen met mijn collega’s van Youngs Crowds de puntjes op de i voor de Anne Frank Krant 2015 en schreef ik nieuwe rubrieken (Spoil Yourself en Simplify your Life) voor Flow Magazine.

De komende maanden start ik met een aantal leuke nieuwe projecten, maar daarover later meer.